Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen en vullen van de website

Over ons

Welkom bij de DeGitaarMethode.nl!

Met trots presenteren wij ons platform waar je naast complete online lespakketten, licks en techniek ook backing tracks en tabs kunt downloaden . DeGitaarMethode is ontstaan vanuit een passie voor muziek, leren, lesgeven en het delen van kennis.

Het gezicht van DeGitaarMethode, Danny Maaskamp, begon op 7 jarige leeftijd met lessen bij een lokale muziekschool en heeft 7 jaar lang klassieke gitaar bespeeld. Uiteindelijk sprong hij over van akoestisch naar elektrisch.

Na jarenlang lessen gevolgd te hebben van verschillende leraren deed hij auditie voor het Conservatorium van Amsterdam en verhuisde later naar the Academy of Music in Arnhem. Na zijn studie en het spelen in meerdere bands ontdekte hij zijn passie voor lesgeven. Met veel enthousiasme geeft Danny nu les aan zijn studenten, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan.

Kennis voor leergierige studenten

Vanuit dit enthousiasme ontstond het idee voor dit platform. Een plek waar kennis beschikbaar is voor leergierige studenten met een interesse voor gitaar spelen. Bereikbaar vanaf elke plek in de wereld. Óf je nu een beginner of professional bent, Danny stopt al zijn kennis en beschikbare tijd in het maken van de hoogste kwaliteit video’s, backing tracks en tabs.

Wij doen ons best om iedere stijl aan bod te laten komen en Danny is gek van verschillende stijlen en invloeden. Hij haalt onder andere zijn inspiratie uit George Benson, Lee Ritenour, Larry Carlton, Norman Brown, Ronny Jordan, Robben Ford, Steve Lukather, Dwight Sills, Guthrie Govan en nog veel meer.

Persoonlijke lessen

Bekijk ons steeds verder groeiende aanbod en weet dat Danny Maaskamp ook beschikbaar is voor persoonlijke lessen (online of op locatie in Arnhem).

Wat onze studenten zeggen:

Luuk

Ik les nu bijna 10 jaar bij Danny en ik had geen betere keus kunnen maken. Niet alleen kan ik nu op een hoog niveau gitaarspelen (akkoorden, techniek, lickjes, soleren en improviseren), maar we hebben ook enorm veel plezier in het maken van muziek.

Bekijk review
Joep

Danny is van alle markten thuis. Zelf speel ik graag Jazz en Blues. Met name Jazz is een lastige tak van sport maar Danny weet dit zeer goed aan te leren!

Bekijk review
Anne

Ik ben erg enthousiast over Danny's lessen; omdat hij goed inschat hoe hoog hij de lat kan leggen blijven zijn diverse oefeningen uitdagend, maar wél haalbaar.

Bekijk review
Pim

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier gitaarlessen bij Danny. Ik leer uitdagende technieken (o.a. slagjes, sweep- economy- en hybrid picking, timing) waarbij Danny mij motiveert het beste uit mezelf te halen met goede oefeningen.

Bekijk review

Bekijk ons complete aanbod: